Grove rundstykker
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
500 g | Møllerens Fibra Fullkornshvetemel |
500 g | Møllerens Hvetemel siktet |
1 pk | gjær |
30 g | margarin |
6 dl | vann |
15 g | salt |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i lunkent vann |
2
|
Tilsett mel, salt og margarin. Eltes godt sammen til deigen er smidig og glatt |
3
|
Dekk til med plast og sett deigen på et lunt sted i ca. 30 min |
4
|
Del deigen i passe stykker og trill til avlange pølser (ca. 10 cm) |
5
|
Pensles med vann og rulles i kruskakli, fullkornshvetemel eller havregryn |
6
|
Legg rundstykkene på smurt plate, dekk til med plast og la dem heve på et lunt sted i ca. 30 min |
7
|
Stekes ved 225 °C i ca. 15 - 20 min |
8
|
Avkjøl på rist |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Eplerundstykker
Over 60
Middels
Grove rundstykker med rug
Over 60
Middels
Grove solsikkerundstykker
Over 60
Enkel
Grove briks
Over 60
Middels
Eltefrie rundstykker
Over 60
Middels
Saftige frørundstykker
Over 60
Middels
Smakfulle og enkle rundstykker
Over 60
Enkel