Smakfulle og enkle rundstykker
Bruk en av Møllerens brødblandinger som basis og bak hjemmebakte rundstykker til helgefrokosten eller til matpakken
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Kornbrød |
1 pk | tørrgjør eller fersk gjær |
6,5 dl | lunket vann (38-40°C) |
dekor |
|
ønskede frø | |
Du kan velge mellom dine favoritt bakeblandinger, som fullkornsbrød, havrebrød eller solsikkebrød. |
Slik gjør du
1
|
Bland sammen ingrediensene og følg fremgangsmåten på pakken |
2
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
3
|
La deigen hvile i ca. 10 min |
4
|
Del deigen i ca. 20 emner og form til rundstykker |
5
|
Fukt rundstykkene med vann og rull dem i ønskede frø for ekstra smak og dekor |
6
|
Legg på en bakepapirkledd stekeplate |
7
|
La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle i ca. 60 min |
8
|
Stek rundstykkene ved 220 °C midt i ovnen i ca. 10 min |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Grove rundstykker
Over 60
Middels
Hamburgerbrød
Over 60
Enkel
Saftige frørundstykker
Over 60
Middels
Grove solsikkerundstykker
Over 60
Enkel
Grove briks
Over 60
Middels