Grove solsikkerundstykker
Bruk Møllerens ferdig melblanding, smakfulle Solsikkebrød til å lage saftige og grove Solsikkerundstykker til frokost, lunsj, matpakken eller til kveldsmåltidet. Rundstykkene egner seg godt til frysing.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Solsikkebrød |
1 pk | gjær |
5,5 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Tøm posens innhold i bakebollen |
2
|
Tilsett 1 pakke gjær og 5,5 dl lunkent vann (38-40 °C) |
3
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat |
|
4
|
Rull deigen til en pølse og del den i 20 emner som rulles ut til rundstykker og legges på et stekebrett med bakepapir |
5
|
Pensle rundstykkene med litt vann og dekorer med ønsket type frø |
6
|
La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse |
7
|
Stek rundstykkene ved 200 °C på nederste rille i ca. 15 - 20 min avhengig av ovn. Avkjøl rundtstykkene på rist |
Rundstykkene kan fryses. Tines og varmes midt i ovn på 200 °C i 3-4 min og de blir som nystekte |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Eltefrie rundstykker
Over 60
Middels
Grove briks
Over 60
Middels
Grove brødpinner
Over 60
Enkel
Grove rundstykker
Over 60
Middels
Pølsebrød hjemmelaget
Over 60
Enkel