Artikler fra Møllerens

Artikler fra Møllerens

Kakemikser inspirasjon og tips

Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene

Jøran Totland Stangervåg ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene

Jøran Totland Stangervåg er glad han er tilbake i selskapet han forlot for et par år siden. Som ny salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene AS opplever han returen som å komme hjem  
Les mer
Sjekk ut vårens nyheter 2024

Sjekk ut vårens nyheter 2024

Vi presenterer en spennende nyhet til pizzaentusiasten, den nye tette melposen som bidrar til redusert matsvinn, og nye gode og næringsrike Urkraft-produkter av havre som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller på tur
Les mer
Nå blir det 25 tonn ekstra fiber til det norske folk hvert år!

Nå blir det 25 tonn ekstra fiber til det norske folk hvert år!

Bakemikser inspirasjon og tips

Bakemikser inspirasjon og tips

Møllerens Brødmikser har gjort det enkelt å bake med surdeig og malt! Brødmiksene kan også brukes til langt mer enn å bake brød.
Les mer
Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?

Visste du at sammalt er det samme som fullkorn?

At melet er sammalt betyr at vi bruker hele kornet når vi lager melet. Både skall, kjerne og kime. Dette melet blir ofte også kalt fullkornsmel, som betyr at hele kornet er i bruk. Sammalt- og fullkornsmel er med andre ord det samme.
Les mer
De beste ønsker for det nye året 2023!

De beste ønsker for det nye året 2023!

Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest

Grøt passer til alle anledninger – hverdag og fest

Den 23. oktober feirer vi grøtens dag. Det er ikke uten grunn av grøt har blitt veldig populært de siste årene. Det er sunt, enkelt å lage og smaker godt!
Les mer
Hver dag er en brøddag

Hver dag er en brøddag

Hver dag er en god brøddag, og søndag 16. oktober er til og med hele verdens brøddag. Vi håper du er med å markere denne dagen gjennom å kjøpe deg et godt brød fra bakeren eller at du baker et godt brød selv!
Les mer
Kakene som gir feststemning i mai

Kakene som gir feststemning i mai

Nå i mai kommer festdagene på løpende bånd. Vi skal selvfølgelig feire Norge i rødt, hvitt og blått. Og kanskje du har en konfirmant i hus? At det endelig er lyse kvelder med milde temperaturer gir også grunn til et høyt hurra og de beste kakene bakt fra bunnen av. Her har vi samlet kakene som garantert vil skape feststemning!
Les mer
Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter

Sjekk ut våre kriminelt gode påskeoppskrifter

Påsken er tid for kos, tur og påskekrim. Her finner du kriminelt gode oppskrifter som garantert vil få deg i påskestemning - enten du skal ut på tur, kose deg med lange påskefrokoster eller invitere til besøk. Vi håper du lar deg friste til å bake og servere nystekt bakst i påsken.
Les mer
Slik lykkes du med surdeig

Slik lykkes du med surdeig

Har du lyst å bake med surdeig? Når du først mestrer teknikken kan du bake mange ulike typer bakst. Vi viser deg hvordan du kommer i gang
Les mer
Oppskriften på kos er boller og hvetebakst

Oppskriften på kos er boller og hvetebakst

Det passer alltid å servere boller! Vi kaller det oppskriften på kos og god stemning. Våre bakere liker å servere boller i ulike former og smaksvarianter. Har du lyst å prøve dette selv? Her er våre tips og varianter av boller
Les mer
Nå blir det enkelt å spise glutenfritt – og sunt

Nå blir det enkelt å spise glutenfritt – og sunt

Hva med smakfull glutenfri bakst som du kun trenger å varme i ovnen før de er klare for å spises? Møllerens lanserer nå fire nye produkter som passer til enhver anledning.
Les mer