Prinsesseboller
Prinsesseboller

Prinsesseboller

Liker du vaniljekrem i bollene? Prøv våre prinsesseboller - garantert en vinner! Denne oppskriften gir ca. 20 boller.


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Steg for steg

Smør den utkjevlede deigen med vaniljekrem, og strø over rosiner

Smør den utkjevlede deigen med vaniljekrem, og strø over rosiner

Rull deigen sammen til en lang pølse og del den i ca. 20 like store biter

Rull deigen sammen til en lang pølse og del den i ca. 20 like store biter

Plasser bollene på bakepapirkledde bakeplater, og etterhev

Plasser bollene på bakepapirkledde bakeplater, og etterhev

Ingredienser

1 pk Møllerens Kanelsnurrer
1 pk gjær
4 dl lunkent vann (38-40°C)
100 g/1dl smeltet smør eller olje/flytende margarin

Tips

Du kan også bruke Møllerens Verdens Beste Boller i denne oppskriften.

Fyll

Vaniljekrem
Rosiner

Slik gjør du

1
Tøm posens innhold i en bakebolle
2
Tilsett gjær, lunkent vann og smør/olje/flytende margarin
3
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin, eller 10 min for hånd til deigen blir smidig
4
Kjevle deigen på et melstrødd bord til størrelsen 45x45 cm
5
Smør den utkjevlede deigen med vaniljekrem og dryss med rosiner. Rull den sammen og kutt i 20 biter som settes på to bakeplater
6
La bollene heve lunt og tildekket i ca. 60 min, eller til de har dobbel størrelse
7
Pensle eventuelt bollene med egg, og stek dem midt i ovnen ved 220 °C i 12-14 min. Avhengig av ovn

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Snickersboller

Snickersboller

Over 60

Enkel

Boller i langpanne

Boller i langpanne

Over 60

Enkel

Solskinnsboller

Solskinnsboller

Over 60

Enkel