Boller i langpanne
Plasser bollene tett i tett i en langpanne så blir det som en stor bollekake. Bryt og del. Smaker og lukter nydelig, vi tror nok disse vil forsvinne fort.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
100 g | smør |
1 pk | gjær |
4 dl | lunkent vann (38-40°C) |
Fyll |
|
smør, kanel og sukker | |
vaniljekrem |
Slik gjør du
1
|
Følg fremgangsmåten som anvist på pakken |
2
|
La deigen hvile i minimum 10 min |
3
|
Del deigen i 16 deler og trill til vanlige boller |
4
|
Legg bollene tett i tett i en langpanne (ca. 40 x 35 cm) dekket med bakepapir |
5
|
Lag en fordypning i halvparten av bollene og fyll dem med vaniljekrem |
6
|
Dekk til bollene med kjøkkenhåndkle og hev på et lunt sted i 45-60 min, eller til de har dobbel størrelse. Den andre halvparten av bollene pensles med smeltet smør og dryss kanel og sukker over rett før steking |
7
|
Stek bollene ved 210°C midt i ovnen i 12-15 min avhengig av ovn. Avkjøl på rist |
8
|
Lag melisglasur av melis og litt vann og pynt bollene før servering |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Boller med kardemomme
Over 60
Boller med vaniljekrem og friske bær
Over 60
Enkel
Fastelavnsboller
Over 60
FIBRA boller
Over 60
Middels
Langpanne sjokoladekake
40 - 60
Middels