Hamburgerbrød
Hamburgerbrød

Hamburgerbrød

Hjemmebakte hamburgerbrød smaker kjempegodt. Bruk en av Møllerens brødblandinger som basis og bak hjemmebakte hamburgerbrød, sunne og smakfulle. Bak opp litt ekstra når du første er i gang og legg i fryseren. Da er det kort vei til fersk bakst når solen skinner og man har lyst til å grille


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pk Møllerens Kornbrød
1 pk gjær
5,5 - 6,5 dl lunket vann
100 g smeltet smør
75 g sukker

Tips

Bruk gjerne Møllerens Solsikkebrød, Møllerens Grovbrød eller Møllerens Havrebrød i stedet for Møllerens Kornbrød

Slik gjør du

1
Bland sammen ingrediensene og følg fremgangsmåten på pakken
2
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd
3
La deigen hvile i ca. 10 min
4
Del deigen i ca. 20 emner og form til hamburger- eller pølsebrød

Tips

Dryss gjerne på sesamfrø eller semulegryn for et mer rustikk utseende

5
La brødene heve under et kjøkkenhåndkle i ca. 60 min
6
Stek brødene ved 220 °C midt i ovnen i ca. 10 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Pølsebrød hjemmelaget

Pølsebrød hjemmelaget

Over 60

Enkel