Hamburgerbrød
Hjemmebakte hamburgerbrød smaker kjempegodt. Bruk en av Møllerens brødblandinger som basis og bak hjemmebakte hamburgerbrød, sunne og smakfulle. Bak opp litt ekstra når du første er i gang og legg i fryseren. Da er det kort vei til fersk bakst når solen skinner og man har lyst til å grille
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Kornbrød |
1 pk | gjær |
5,5 - 6,5 dl | lunket vann |
100 g | smeltet smør |
75 g | sukker |
Bruk gjerne Møllerens Solsikkebrød, Møllerens Grovbrød eller Møllerens Havrebrød i stedet for Møllerens Kornbrød |
Slik gjør du
1
|
Bland sammen ingrediensene og følg fremgangsmåten på pakken |
2
|
Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd |
3
|
La deigen hvile i ca. 10 min |
4
|
Del deigen i ca. 20 emner og form til hamburger- eller pølsebrød |
Dryss gjerne på sesamfrø eller semulegryn for et mer rustikk utseende |
|
5
|
La brødene heve under et kjøkkenhåndkle i ca. 60 min |
6
|
Stek brødene ved 220 °C midt i ovnen i ca. 10 min |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Pølsebrød hjemmelaget
Over 60
Enkel