Grove rundstykker, glutenfri
Ønsker du å bake grove rundstykker, men vil unngå gluten? Prøv denne oppskriften!
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
3,5 dl | lunkent vann, 36°C |
250 g | Møllerens Grov Melblanding, glutenfri |
100 g | Urkraft Havregryn Lettkokte, glutenfri |
40 g | gresskarkjerner |
20 g | linfrø |
20 g | mørk sirup (2 ss) |
6 g | salt |
5 g | fiberhusk |
50 g | fersk gjær (eller 1 pose tørrgjær) |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i vannet, tilsett resten av ingrediensene og elt deigen med K-krok i 4-5 min. |
2
|
Legg deigen på et melstrødd bord og press den ut i ca. 15x15 cm, del i 9 biter. |
3
|
Sett rundstykkene på et stekebrett med bakepapir og la de heve lunt og tildekket i 45-60 min. |
4
|
Sett rundstykkene midt i ovnen ved 230°C og stek i ca. 25 min. |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Enkelt grovbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Grove horn, glutenfri
Over 60
Enkel
Grove müslibriks, glutenfri
Over 60
Enkel
Knekkebrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Scones, glutenfri
20 - 40
Enkel
Grovbrød med havre, glutenfri
Over 60
Middels
Ostebriks, glutenfri
Enkel
Matpakkebrød, glutenfri
Over 60
Enkel