Grove horn, glutenfri
Grove horn, glutenfri

Grove horn, glutenfri

Grove horn kan varieres i de uendelige, og er perfekt til nistepakke, frokost eller fredagsmiddag. Vi har laget de både med og uten fyll. En sikker favoritt!


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

350 g Møllerens Grov Melblanding, glutenfri
4 dl Vann, lunkent
25 g Fersk gjær eller 1 pakke tørrgjær
2 ts Salt
2 ts Sukker eller Honning
Eventuelt fyll (f.eks. ost og skinke)

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett resten av ingrediensene. Elt sammen i en kjøkkenmaskin eller for hånd, ca. 5 min
2
Kjevle deigen ut på et melstrødd bord til ca. 25 x 30 cm
3
Legg på eventuelt fyll (f.eks. ost og skinke)
4
Del deigen i 10 trekanter som rulles opp til horn
5
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir
6
La hornene heve lunt og tildekket i 45 - 60 min eller til de har fått dobbel størrelse
7
Stek hornene midt i ovnen på 200 °C i 15 - 20 min, eller til de har gyllen farge

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter