Knekkebrød, glutenfri
Knekkebrød, glutenfri

Knekkebrød, glutenfri

Hjemmelagde knekkebrød smaker fantastisk godt og passer til både frokost, kveldsmat og matpakken


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

100 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
100 g Urkraft Havregryn Lettkokte, glutenfri
50 g linfrø
50 g solsikkekjerner
1 ts salt
3 ss olje
2,5 dl vann

Slik gjør du

1
Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen, og rør inn vann og olje
2
Hell røren ut på en bakeplate med bakepapir og bruk en slikepott eller lignende til å smøre røren jevnt utover hele platen. Bruk litt ekstra tid på å fordele det jevnt utover, da unngår du at det blir ujevnt stekt
3
Stek knekkebrødene midt i ovnen på 150 °C i 10 min
4
Ta platen ut av ovnen og bruk et pizzahjul til å dele opp i deler av passe størrelse
5
Sett platen tilbake i ovnen og stek videre i 45 - 50 min, eller til knekkebrødene er gylne og sprø (avhenger av ovn)

Tips

Knus knekkebrødene og bruk de som müsli på yoghurt.

Lignende oppskrifter