Knekkebrød, glutenfri
Hjemmelagde knekkebrød smaker fantastisk godt og passer til både frokost, kveldsmat og matpakken
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
100 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
100 g | Urkraft Havregryn Lettkokte, glutenfri |
50 g | linfrø |
50 g | solsikkekjerner |
1 ts | salt |
3 ss | olje |
2,5 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen, og rør inn vann og olje |
2
|
Hell røren ut på en bakeplate med bakepapir og bruk en slikepott eller lignende til å smøre røren jevnt utover hele platen. Bruk litt ekstra tid på å fordele det jevnt utover, da unngår du at det blir ujevnt stekt |
3
|
Stek knekkebrødene midt i ovnen på 150 °C i 10 min |
4
|
Ta platen ut av ovnen og bruk et pizzahjul til å dele opp i deler av passe størrelse |
5
|
Sett platen tilbake i ovnen og stek videre i 45 - 50 min, eller til knekkebrødene er gylne og sprø (avhenger av ovn) |
Knus knekkebrødene og bruk de som müsli på yoghurt. |
|
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Enkelt grovbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Grove horn, glutenfri
Over 60
Enkel
Grove müslibriks, glutenfri
Over 60
Enkel
Scones, glutenfri
20 - 40
Enkel