Enkelt grovbrød, glutenfri
Saftig og smakfullt grovbrød med få ingredienser
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
350 g | Møllerens Grov Melblanding, glutenfri |
4 dl | vann, lunkent |
25 g | fersk gjær eller tørrgjær |
2 ts | salt |
2 ts | sukker/ honning/ kokosblomstsukker |
Tilsett gjerne frø i deigen eller på toppen av brødet! |
|
Du kan også bruke denne deigen til grove rundstykker. Denne deigen gir 12 runstykker, som stekes på 200 °C i ca. 20 min |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i lunkent vann og bland sammen med resten av ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller bakebolle. Elt deigen i ca. 5 min |
2
|
Ha deigen i en 1,5 l smurt brødform og la brødet heve lunt og tildekket i 45 - 60 min, eller til dobbel størrelse |
3
|
Stek brødet midt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Grove horn, glutenfri
Over 60
Enkel
Knekkebrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Landbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Scones, glutenfri
20 - 40
Enkel