Møllerens Semulegryn
Semulegryn er perfekt til å lage grøter, puddinger og sauser. Brukes gjerne også i bakverk som dekor på brød, eller som strømel
Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk og betyr semi-malt. Den innerste kjernen i hvetekornet grovmales til store partikler, og ikke til mel. Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete. I Norge og England har semulegryn fra hvete tradisjonelt sett blitt brukt til å lage grøter, puddinger og kaker.
Ingredienser
Allergener uthevet
Semulegryn av hvete
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt
Oppskrifter med Møllerens Semulegryn
Italienske hamburgerbrød
Over 60
Enkel
Italiensk pizzabunn - tynn og sprø
Over 60
Middels
Semulegrøt
Under 20
Enkel
Pizza bianca
40 - 60
Enkel
Italiensk pizza på grillen
40 - 60
Middels