Møllerens Semulegryn

Møllerens Semulegryn

Semulegryn er perfekt til å lage grøter, puddinger og sauser. Brukes gjerne også i bakverk som dekor på brød, eller som strømel

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk og betyr semi-malt. Den innerste kjernen i hvetekornet grovmales til store partikler, og ikke til mel.  Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete. I Norge og England har semulegryn fra hvete tradisjonelt sett blitt brukt til å lage grøter, puddinger og kaker. 

Ingredienser

Allergener uthevet

Semulegryn av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Produkttips!

Bruk Møllerens Semulegrun til å lage grøt, ha på rød saus som tilbehør

Produkttips!

Strø semulegryn utover bakeplaten så får du en ekstra sprø pizzabunn!

Oppskrifter med Møllerens Semulegryn

Semulegrøt

Semulegrøt

Under 20

Enkel

Pizza bianca

Pizza bianca

40 - 60

Enkel

Italiensk pizza på grillen

Italiensk pizza på grillen

40 - 60

Middels

Fast hyllevare hos:


kiwi
spar
rema
meny
bunnpris
oda

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


joker