Italienske hamburgerbrød
Italienske hamburgerbrød

Italienske hamburgerbrød

Prøv italienske hamburgerbrød neste gang du skal lage burger. Denne oppskriften gir 16 luftige hamburgerbrød


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 kg Møllerens Pizzamel Tipo 0
1 ts salt
1 pk gjær (fersk eller tørr)
2 ss olivenolje
5,5 dl kaldt vann

Til utbaking

Møllerens Semulegryn

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i vannet, tilsett de øvrige ingrediensene og elt deigen godt. Gjerne 7-8 min i kjøkkenmaskin
2
Del deigen i 16 biter som du ruller til boller og lar hvile tildekket i 3-4 timer
3
Trykk deigen flat til størrelse på et hamburgerbrød. Bruk gjerne rikelig semulegryn på bordet slik at det ikke fester seg
4
La hamburgerbrødene hvile 30 min, mens du setter stekovne på 250°C med pizzasten eller bakeplate i ovnen
5
Stek hamburgerbrødene på pizzasten eller varm bakeplate i 8-10 min. eller inntil de begynner å ta farge (avhengig av ovn)
6
Serveres som vanlig hamburger - med ønsket tilbehør

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter