Møllerens Kruskakli, Hvete

Møllerens Kruskakli, Hvete

Ideell til grov bakst, frokostblandinger samt grøt

Kruskakli (hvetekli) er et rent hveteprodukt. Kli er det harde ytre skallet på et korn, kruskakli er fra skallet til hvetekornet.  

Produktet har en viktig rolle i kostholdet da det inneholder mye kostfiber. Fiber gir en metthetsfølelse og et gunstig bidrag til kroppens fordøyelse og mage-tarmsystem. Anbefalt daglig inntak av kostfiber er 25-35 g for voksne.  

Det er vanlig å bruke kruskakli i grov gjærbakst, flatbrød, knekkebrød, frokost- og müsliblandinger. Det er også flere som bruker litt kruskakli i ulike typer grøt for å øke innholdet av kostfiber i grøten. 

Ingredienser

Allergener uthevet

Kli av hvete

Oppbevaring

Tørt og kjølig, godt adskilt fra varer med sterk lukt

Nøkkelhullsmerket

Nøkkelhull

Et sunnere alternativ

Produkttips!

Bruk gjerne kruskakli som topping på yoghurt. Næringsrikt og godt!

Oppskrifter med Møllerens Kruskakli, Hvete

Spelt- og chiabrød

Spelt- og chiabrød

Over 60

Enkel

Solsikke Knekkebrød

Solsikke Knekkebrød

Over 60

Enkel

Grove rundstykker

Grove rundstykker

Over 60

Middels

Fast hyllevare hos:


kiwi
spar
rema
meny
bunnpris
oda

Spør betjeningen om du ikke finner produktet hos:


joker