Solsikke Knekkebrød
Smakfulle knekkebrød basert på Møllerens Solsikkebrødblanding
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
4 dl | Møllerens Solsikkebrød |
4 dl | fruktmüsli |
1 dl | Urkraft Havregryn lettkokte |
1 dl | Møllerens Kruskakli, Hvete |
1 dl | solsikkekjerner |
1 dl | linfrø |
1 klype | salt |
1 ss | honning |
6-7 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Varm ca. 1 dl av vannet, rør honningen ut i vannet |
2
|
Bland alle ingrediensene sammen. Det blir en litt løs røre som må stå og hvile i ca. 15 min |
3
|
Fordel røren over 2 stekebrett dekket med bakepapir, bruk slikkepott og stryk så jevnt du kan utover |
4
|
Del opp i ruter før du steker, ca. 25-30 biter pr. brett |
5
|
Bruk gjerne varmluft, og ha begge brettene i ovnen samtidig på 160 °C. Stekes i ca. 70-75 min. For å oppnå jevn steking, er det viktig at stekebrettene bytter plass halvveis i steketiden |
6
|
Ta bitene fra hverandre, og la dem bli helt kalde på rist før oppbevaring i boks |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Runde knekkebrød
Enkel