Syltetøykaker, glutenfri
Syltetøykaker er en smakfull og dekorativ julekaker som fortjener en plass blant de syv slag. Bruk ditt favoritt syltetøy
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Start med å lage en porsjon lys grunndeig, oppskrift HER |
|
50 g | syltetøy (vi har brukt bringebær, men du kan bruke din favoritt) |
Slik gjør du
1
|
Lag den lyse grunndeigen som beskrevet i oppskriften |
2
|
Kjevle deigen tynt ut. Det er lettest om du kjevler på et bakepapir som er drysset med litt Møllerens Fin Melblanding |
3
|
Kaken består av to lag. Stikk først ut rundinger (i ønsket størrelse) av halve deigen som du setter på en bakeplate med bakepapir |
4
|
Stikk deretter ut topper (i samme størrelse som bunnene) i den andre halve deigen. I toppene stikker du i tillegg ut midten. Legg toppen over bunnen og pensel med egg. Ha litt syltetøy i hullet før steking |
5
|
Stek kakene midt i ovnen ved 200˚C i 10-12 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
En deig, 5 glutenfrie julekaker
40 - 60
Enkel
Serinakaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Tyske skiver, glutenfri
Over 60
Enkel
Bordstabler, glutenfri
20 - 40
Enkel
Sjakkruter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Peppernøtter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Pepperkaker, glutenfri
Enkel