Sjakkruter, glutenfri
Sjakkruter er en lekker småkake som gjerne forbindes med jul, men den kan gjerne nytes resten av året også.
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Start med å lage en porsjon Lys grunndeig, oppskrift HER |
|
2 ss | kakao |
Slik gjør du
1
|
Lag den lyse grunndeigen som beskrevet i oppskriften |
2
|
Del deigen i to og tilsett kakao i den ene halvdelen og elt godt inn |
3
|
Rull begge deigene til lange tynne pølser som du kutter opp i små biter. Rull bitene til kuler som settes fire og fire sammen i sjakkmønster på en bakeplate med bakepapir. Trykk kakene lett flate før steking |
4
|
Stek kakene midt i ovnen ved 200˚C i 10-12 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
En deig, 5 glutenfrie julekaker
40 - 60
Enkel
Serinakaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Syltetøykaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Bordstabler, glutenfri
20 - 40
Enkel
Tyske skiver, glutenfri
Over 60
Enkel
Peppernøtter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Pepperkaker, glutenfri
Enkel