Sjakkruter, glutenfri
Sjakkruter, glutenfri

Sjakkruter, glutenfri

Sjakkruter er en lekker småkake som gjerne forbindes med jul, men den kan gjerne nytes resten av året også.


20 - 40

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser


Tips

Start med å lage en porsjon Lys grunndeig, oppskrift HER

2 ss kakao

Slik gjør du

1
Lag den lyse grunndeigen som beskrevet i oppskriften
2
Del deigen i to og tilsett kakao i den ene halvdelen og elt godt inn
3
Rull begge deigene til lange tynne pølser som du kutter opp i små biter. Rull bitene til kuler som settes fire og fire sammen i sjakkmønster på en bakeplate med bakepapir. Trykk kakene lett flate før steking
4
Stek kakene midt i ovnen ved 200˚C i 10-12 min (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter