Bordstabler, glutenfri
Bordstabel er en julekake med lange tradisjoner i Norge. Forståelig nok, for denne kjeksen med makronfyll smaker fantastisk!
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Start med å lage en porsjon Lys grunndeig, oppskrift HER |
|
Fyll: |
|
60 g | mandelmel |
60 g | melis |
1 | egg |
1 | eggehvite |
Slik gjør du
1
|
Lag den lyse grunndeigen som beskrevet i oppskriften |
2
|
Kjevle deigen tynt ut. Det er lettest om du kjevler på et bakepapir drysser med litt Møllerens Fin Melblanding |
3
|
Kutt opp deigen i ca. 3x7 cm, sett kakene på en bakeplate med bakepapir og pensel med egg |
4
|
Bland sammen mandelmel, melis og eggehvite til en mandelmasse som du fyller i en sprøytepose |
5
|
Sprøyt en remse med mandelmasse på tvers av hver av kakebitene |
6
|
Stek kakene midt i ovnen ved 200˚C i 10-12 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
En deig, 5 glutenfrie julekaker
40 - 60
Enkel
Serinakaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Tyske skiver, glutenfri
Over 60
Enkel
Sjakkruter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Syltetøykaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Peppernøtter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Pepperkaker, glutenfri
Enkel