Serinakaker, glutenfri
For mange er serinakaker en av de syv slagene til jul. Disse små, runde kakene er proppfulle av smak - og smelter på tungen
20 - 40
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Start med å lage en porsjon lys grunndeig, oppskrift HER |
|
1 | egg |
50 g | mandler (hakket) |
Slik gjør du
1
|
Lag den lyse grunndeigen som beskrevet i oppskriften |
2
|
Del deigen i små biter som rulles til kuler og settes på en bakeplate med bakepapir |
3
|
Trykk hver kake med en gaffel, pensel med egg og dryss over hakkede mandler |
4
|
Stek kakene midt i ovnen ved 200˚C i 10-12 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Tyske skiver, glutenfri
Over 60
Enkel
Sjakkruter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Syltetøykaker, glutenfri
20 - 40
Enkel
Bordstabler, glutenfri
20 - 40
Enkel
Peppernøtter, glutenfri
20 - 40
Enkel
Pepperkaker, glutenfri
Enkel
En deig, 5 glutenfrie julekaker
40 - 60
Enkel