Popovers
Popovers er en smakfull bakst som passer til flere ulike anledninger - hva med å servere dem til en kriminelt god påskefrokost? I England har popovers lange tradisjoner og severes gjerne både til frokost, lunch og "afternoon tea" med ulike typer tilbehør
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 ss | smeltet smør |
135 g | Møllerens Hvetemel siktet |
2,5 dl | melk |
2 stk | egg |
1 ts | kardemomme |
Slik gjør du
1
|
Kjør alle ingredienser i en blender 30 sek. Hell røren i 12 meget godt smurte høye muffinsformer av silikon eller metall (ca. halvfull form) |
2
|
Stek midt i ovnen ved 200 °C i 35-40 min eller til de er gylne (ikke åpne ovnen under steking) |
3
|
Pensel de avkjølte popovers med smør og vend de i sukker og kanel |
4
|
Popovers er et hurtig og morsomt alternativ til vafler på en grå søndag |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Korsbolle - hot cross buns
Over 60
Middels
Bakermester Paasche's historiske påskeboller
Over 60
Middels
Hetevegger
Over 60
Middels
Gullskillingsbolle
Over 60
Middels