Popovers
Popovers

Popovers

Popovers er en smakfull bakst som passer til flere ulike anledninger - hva med å servere dem til en kriminelt god påskefrokost? I England har popovers lange tradisjoner og severes gjerne både til frokost, lunch og "afternoon tea" med ulike typer tilbehør


Over 60

Middels


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 ss smeltet smør
135 g Møllerens Hvetemel siktet
2,5 dl melk
2 stk egg
1 ts kardemomme

Slik gjør du

1
Kjør alle ingredienser i en blender 30 sek. Hell røren i 12 meget godt smurte høye muffinsformer av silikon eller metall (ca. halvfull form)
2
Stek midt i ovnen ved 200 °C i 35-40 min eller til de er gylne (ikke åpne ovnen under steking)
3
Pensel de avkjølte popovers med smør og vend de i sukker og kanel
4
Popovers er et hurtig og morsomt alternativ til vafler på en grå søndag
Syltetøy og smør som tilbehør

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Korsbolle - hot cross buns

Korsbolle - hot cross buns

Over 60

Middels

Hetevegger

Hetevegger

Over 60

Middels

Gullskillingsbolle

Gullskillingsbolle

Over 60

Middels