Pannebrød med revet brunost
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene blir luftige og har iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
500 g | Møllerens Kornbrød |
125 g | TINE Brunost, revet |
10 g | bakepulver (ca. 2,5 ts) |
100 g | solsikkekjerner, eller gresskarkjerner |
5 dl | TINE Kefir Økologisk |
2,5 dl | vann |
Slik gjør du
1
|
Riv kjøleskapskald brunost |
2
|
Ha Møllerens kornbrødmiks, bakepulver og kjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt revet brunost og rør om slik at den tørre blandingen omslutter osten |
3
|
Bland inn kefir og vann i det tørre |
4
|
Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke og trykk røren litt ut til ønsket størrelse |
5
|
Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider. Ikke ha for høy varme, da blir de ikke gjennomstekt |
Brunostrester er ypperlig å bruke til baking da det gir søthet til bakverket |