Gulrotkake, glutenfri
Gulrotkake, glutenfri

Gulrotkake, glutenfri

Gulrotkake er manges favoritt, nå er det også mulig å nyte en nydelig gulrotkake for den som ikke kan spise gluten


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

2 poser Møllerens Muffins, glutenfri
200 g mykt smør
4 stk egg
200 g revet gulrot

glasur/ ostekrem

50 g smør
75 g kremost (f.eks. Philadelphia)
2 dl melis
1/2 ts vaniljesukker

Slik gjør du

1
Ha alle ingredienser i en bakebolle og rør godt sammen til en jevn røre
2
Hell røren i en godt smurt kakeform med diameter på ca. 24 cm
3
Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i ca. 45-50 min (avhengig av ovn)
4
Avkjøl kaken i kakeformen. Hvelv kaken forsiktig ut av formen når den er avkjølt

Glasur/ostekrem

5
Pisk romtemperert smør og ca. halvparten av melisen til smørkrem. Tilsett kremost, vaniljesukker og resten av melisen, og pisk ostekremen jevn
6
Fordel kremen over kaken. Lag gjerne mønster i kremen med en gaffel eller smørekniv

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter