Gulrotkake, glutenfri
Gulrotkake er manges favoritt, nå er det også mulig å nyte en nydelig gulrotkake for den som ikke kan spise gluten
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
2 poser | Møllerens Muffins, glutenfri |
200 g | mykt smør |
4 stk | egg |
200 g | revet gulrot |
glasur/ ostekrem |
|
50 g | smør |
75 g | kremost (f.eks. Philadelphia) |
2 dl | melis |
1/2 ts | vaniljesukker |
Slik gjør du
1
|
Ha alle ingredienser i en bakebolle og rør godt sammen til en jevn røre |
2
|
Hell røren i en godt smurt kakeform med diameter på ca. 24 cm |
3
|
Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i ca. 45-50 min (avhengig av ovn) |
4
|
Avkjøl kaken i kakeformen. Hvelv kaken forsiktig ut av formen når den er avkjølt |
Glasur/ostekrem |
|
5
|
Pisk romtemperert smør og ca. halvparten av melisen til smørkrem. Tilsett kremost, vaniljesukker og resten av melisen, og pisk ostekremen jevn |
6
|
Fordel kremen over kaken. Lag gjerne mønster i kremen med en gaffel eller smørekniv |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Lapper, glutenfri
Under 20
Enkel
Mandel muffins petit, glutenfri
Over 60
Enkel
Muffins cupcake, glutenfri
Over 60
Enkel
Muffins, glutenfri
20 - 40
Enkel
Smuldrepai med epler og bær, glutenfri
40 - 60
Enkel
Solbollekake, glutenfri
Over 60
Middels
Vafler, glutenfri
Under 20
Enkel