Mandel muffins petit, glutenfri
Muffins er en liten kake som gjerne serveres til én person. Vi lager de her mye mindre og får da en nydelig liten munnfull
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
Muffins |
|
1 pose | Møllerens Muffins, glutenfri |
Bruk gjerne den vanlige Møllerens Muffins-blandingen hvis du ikke må spise glutefritt |
|
100 g | mandelmel |
4 ss | vann |
2 stk | egg |
100 g | smør |
Topping |
|
200 g | kremost (ikke lett) |
100 g | smør |
500 g | melis |
skallet av 1 stk. revet appelsin eller lime. Eller smeltet sjokolade hvis du heller ønsker det |
Slik gjør du
Muffins |
|
1
|
Alle ingredienser røres godt sammen |
2
|
Fordel røren i 24 små muffinsformer |
3
|
Stek midt i ovnen ved 180 °C i 12-15 min eller til de er gylne (avhengig av ovn) |
Topping |
|
4
|
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem |
5
|
Om du vil ha egen farge på kremen tilsetter du og rører inn ønsket farge |
6
|
Sprøyt krem på muffins (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen) |
7
|
Pynt med revet appelsin- eller limeskall (julienne) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Muffins cupcake, glutenfri
Over 60
Enkel
Muffins, glutenfri
20 - 40
Enkel
Vafler, glutenfri
Under 20
Enkel