Muffins cupcake, glutenfri
Med to ulike typer krem og sjokoladeglasur på toppen blir dine hjemmelagde muffins til en lekker småkake
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
Muffins |
|
1 pose | Møllerens Muffins, glutenfri |
Bruk gjerne den vanlige Møllerens Muffins-blandingen hvis du ikke må spise glutenfritt |
|
100 g | mandelmel |
4 ss | vann |
2 stk | egg |
100 g | smør |
Topping |
|
200 g | kremost (ikke lett) |
100 g | smør |
500 g | melis |
smeltet sjokolade eller skallet av 1 stk. revet appelsin eller lime |
Slik gjør du
Muffins |
|
1
|
Alle ingredienser røres godt sammen |
2
|
Fordel røren i 24 små muffinsformer |
3
|
Stek midt i ovnen ved 180 °C i 12-15 min eller til de er gylne (avhengig av ovn) |
Topping |
|
4
|
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem |
5
|
Om du vil ha egen farge på kremen tilsetter du og rører inn ønsket farge |
6
|
Sprøyt krem på muffins (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen) |
7
|
Sprøyt tynne striper med smeltet sjokolade over som pynt, eller pynt med revet appelsin- eller limeskall (julienne) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Gulrotkake, glutenfri
40 - 60
Enkel
Mandel muffins petit, glutenfri
Over 60
Enkel
Muffins, glutenfri
20 - 40
Enkel