Muffins cupcake, glutenfri
Muffins cupcake, glutenfri

Muffins cupcake, glutenfri

Med to ulike typer krem og sjokoladeglasur på toppen blir dine hjemmelagde muffins til en lekker småkake


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Steg for steg

Ingredienser

Muffins

1 pose Møllerens Muffins, glutenfri

Tips

Bruk gjerne den vanlige Møllerens Muffins-blandingen hvis du ikke må spise glutenfritt

100 g mandelmel
4 ss vann
2 stk egg
100 g smør

Topping

200 g kremost (ikke lett)
100 g smør
500 g melis
smeltet sjokolade eller skallet av 1 stk. revet appelsin eller lime

Slik gjør du

Muffins

1
Alle ingredienser røres godt sammen
2
Fordel røren i 24 små muffinsformer
3
Stek midt i ovnen ved 180 °C i 12-15 min eller til de er gylne (avhengig av ovn)

Topping

4
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem
5
Om du vil ha egen farge på kremen tilsetter du og rører inn ønsket farge
6
Sprøyt krem på muffins (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen)
7
Sprøyt tynne striper med smeltet sjokolade over som pynt, eller pynt med revet appelsin- eller limeskall (julienne)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter