Blåbærmuffins, glutenfri
Saftige muffins med blåbær. Denne oppskriften gir ca. 12 muffins.
Lenke kopiert!
Ingredienser
250 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
250 g | smør, mykt |
200 g | sukker |
5 | egg |
1 ss | vaniljesukker |
2 ts | bakepulver |
125 g | blåbær |
Slik gjør du
1
|
Pisk smør og sukker hvitt i en kjøkkenmaskin eller med en mikser |
2
|
Tilsett ett og ett egg og pisk dem lett inn |
3
|
Ha i resten av ingrediensene og rør sammen |
4
|
Fordel røren i muffinsformer, 3/4 fulle |
5
|
Stek muffinsene midt i ovnen på 180 °C i 15 - 20 min, til de blir gylne |
6
|
Avkjøl på rist |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Lapper, glutenfri
Under 20
Enkel
Mandel muffins petit, glutenfri
Over 60
Enkel
Muffins cupcake, glutenfri
Over 60
Enkel
Vafler, glutenfri
Under 20
Enkel