Pølsebrød hjemmelaget
Pølsebrød hjemmelaget

Pølsebrød hjemmelaget

Din pølsefavoritt fortjener å bli servert i det beste brødet. Vi mener virkelig at det er lite som slår lukten, smaken og opplevelsen av nystekte hjemmelagde pølsebrød. Prøv gjerne denne oppskriften fra Møllerens egen bakermester


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 kg Møllerens Kornbrød
4,5 dl vann (lunkent)
100 g smør
100 g gjær
50 g sukker

Slik gjør du

1
Alle ingredienser eltes sammen til en smidig deig
2
Deigen deles i 20 like store stykker som formes til pølsebrød. Brødene kan gjerne vendes i vann og frøblanding før steking
3
Hev de ferdig formede pølsebrødene lunt og tildekket i ca. 60 min eller til de er doblet i størrelse
4
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 min (avhengig av ovn) eller til de er gylne

Produkter du kan benytte til denne oppskriften