Pølsebrød hjemmelaget
Din pølsefavoritt fortjener å bli servert i det beste brødet. Vi mener virkelig at det er lite som slår lukten, smaken og opplevelsen av nystekte hjemmelagde pølsebrød. Prøv gjerne denne oppskriften fra Møllerens egen bakermester
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 kg | Møllerens Kornbrød |
4,5 dl | vann (lunkent) |
100 g | smør |
100 g | gjær |
50 g | sukker |
Slik gjør du
1
|
Alle ingredienser eltes sammen til en smidig deig |
2
|
Deigen deles i 20 like store stykker som formes til pølsebrød. Brødene kan gjerne vendes i vann og frøblanding før steking |
3
|
Hev de ferdig formede pølsebrødene lunt og tildekket i ca. 60 min eller til de er doblet i størrelse |
4
|
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 min (avhengig av ovn) eller til de er gylne |