Grove brødpinner
Grove brødpinner

Grove brødpinner

Grove brødpinner bakt med utgangspunkt i en av Møllerens hjemmebaktblandinger passer godt både til salat eller til en varm suppe. Fyll med nøtter og rosmarin eller andre typer urter, nøtter eller ost etter eget ønske.


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Steg for steg

Ingredienser

1 pk Møllerens Kornbrød
1 pk gjær
6 dl vann
200 g valnøtter
5 g rosmarin

Slik gjør du

1
Følg fremgangsmåten på pakken og tilsett nøtter og rosmarin i deigen
2
deigen hvile i 5 minutter før den kjevles til en firkant ca. 22 x 44 cm. Skjæres i 15 strimler ca. 2 cm bred
3
Vries og legges så på plate
4
Heves i ca. 35 - 40 min
5
Stekes midt i ovnen ved 210 °C i ca. 16 - 18 min, avhengig av ovn

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Brytebrød

Brytebrød

Over 60

Enkel

Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Over 60

Middels