Brettebrød med brunost
En artig vri på brødmaten er alltid spennende i matboksen.
Over 60
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Fullkornsbrød |
6 dl | vann |
1 pk | gjær |
brunost |
Slik gjør du
1
|
Lag deigen etter fremgangsmåten på baksiden av posen |
2
|
Del deigen i 16 emner som kjevles/trykkes ut til avlange rundstykker |
3
|
Legg brunost på den ene halvdelen og brett den andre over |
4
|
Sett brettebrødene på plate med bakepapir |
5
|
Dekk platen med plast og sett den på et lunt og trekkfritt sted i ca. 1 time |
6
|
Stek brettebrødene ved 220 grader midt i ovnen i 10-15 min. Avkjøl brettebrødene på rist |
Andre forslag til fyll: Hvitost og skinke, Hvitost og tomat, Tomat og løk |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Bergenske løsebrød
Over 60
Grove rundstykker
Over 60
Middels
Grove rundstykker med rug
Over 60
Middels
Havrebriks
Over 60
Middels