Suksesskake
Suksesskake

Suksesskake

Velsmakende gul krem over en nydelig mandelbunn, det blir suksess! En kake hvis navn lover mye, og med god grunn. Noen kaller den suksessterte, vi liker å kalle den suksesskake


Over 60

Middels


Lenke kopiert!

Ingredienser

Mandelbunn

200 g malte mandler
200 g melis
3 stk eggehviter

Gul krem

3-4 stk eggeplommer
125 g sukker
1 dl fløte
1 stk revet skall av 1 appelsin

Slik gjør du

Mandelbunn

1
Pisk eggehviter og melis stivt, rør forsiktig inn malte mandler
2
Helles i en form som er ca. 24 cm (diameter). Stekes ved 175 °C i ca. 35 min

Gul krem

1
Bland sammen alle ingrediensene, rør og varm opp til det tykner. Ta kjelen av platen
2
125 g smør i terninger røres inn litt og litt
3
Ha gul krem over kaken

Tips

Ønsker du en luftigere krem sett da kremen i kjøleskap til den er helt kald, gjerne over natten. Pisk kremen opp før du har den på kaken