Påskebolle med appelsinkrem
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
Boller |
|
1 pk | Møllerens Verdens beste* Boller |
1 pk | gjær |
4 dl | lunkent vann |
100 g | smeltet smør (eller 1 dl olje) |
Fyll og pynt |
|
200 g | kremost (ikke lett) |
100 g | smør |
500 g | melis |
1 stk | appelsin - skallet fra denne |
Slik gjør du
1
|
Lag boller som beskrevet i oppskrift på bollepakning |
2
|
Pisk kremost, smør, melis og skall fra appelsin i en maskin til kremen er lett og luftig, ca. 10 min |
3
|
Ha kremen i en sprøytepose med stjerne tipp og legg den kjølig 1-2 timer |
4
|
Skjær ut en liten topp av bollen slik at det blir plass til fyll. Spar på toppen av bollen. |
5
|
Fyll bollen med appelsinkrem. Sett på plass toppen og dryss melis over til slutt. |
Husk å vaske appelsinen godt før du rasper av skallet |