Påskebolle med appelsinkrem
Påskebolle med appelsinkrem

Påskebolle med appelsinkrem


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

Boller

1 pk Møllerens Verdens beste* Boller
1 pk gjær
4 dl lunkent vann
100 g smeltet smør (eller 1 dl olje)

Fyll og pynt

200 g kremost (ikke lett)
100 g smør
500 g melis
1 stk appelsin - skallet fra denne

Slik gjør du

1
Lag boller som beskrevet i oppskrift på bollepakning
2
Pisk kremost, smør, melis og skall fra appelsin i en maskin til kremen er lett og luftig, ca. 10 min
3
Ha kremen i en sprøytepose med stjerne tipp og legg den kjølig 1-2 timer
4
Skjær ut en liten topp av bollen slik at det blir plass til fyll. Spar på toppen av bollen.
5
Fyll bollen med appelsinkrem. Sett på plass toppen og dryss melis over til slutt.

Tips

Husk å vaske appelsinen godt før du rasper av skallet

Produkter du kan benytte til denne oppskriften