Scones
Scones

Scones

Scones er perfekt når du har lyst på fersk bakst men ikke har tid til å vente. Det er fordi det blir brukt bakepulver i deigen i stedet for gjær og da trenger ikke deigen å heve. Bruk Møllerens hjemmebaktblanding så blir det enda enklere. Ferdig velsmakende bakst på 1-2-3


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pk Møllerens Kornbrød
100 g smør
50 g sukker/ honning
3 ss bakepulver
6 dl melk

Slik gjør du

1
Smuldre smøret i Kornbrød blandingen og bland inn bakepulver og sukker
2
Tilsett melk og rør deigen sammen, skal kun røres til akkurat blandet
3
Klapp deigen ut på melstrødd bord i ca. 30x30 cm (2 cm høyde)
4
Stikk ut scones med utstikker/kopp/glass som er ca. 6-7 cm i diameter
5
Sett på plate og pensle med egg
6
Stek ved 200 °C i ca. 12 min. eller til de begynner å bli gylden

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Brytebrød

Brytebrød

Over 60

Enkel

Grove brødpinner

Grove brødpinner

Over 60

Enkel