Scones
Scones er perfekt når du har lyst på fersk bakst men ikke har tid til å vente. Det er fordi det blir brukt bakepulver i deigen i stedet for gjær og da trenger ikke deigen å heve. Bruk Møllerens hjemmebaktblanding så blir det enda enklere. Ferdig velsmakende bakst på 1-2-3
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Kornbrød |
100 g | smør |
50 g | sukker/ honning |
3 ss | bakepulver |
6 dl | melk |
Slik gjør du
1
|
Smuldre smøret i Kornbrød blandingen og bland inn bakepulver og sukker |
2
|
Tilsett melk og rør deigen sammen, skal kun røres til akkurat blandet |
3
|
Klapp deigen ut på melstrødd bord i ca. 30x30 cm (2 cm høyde) |
4
|
Stikk ut scones med utstikker/kopp/glass som er ca. 6-7 cm i diameter |
5
|
Sett på plate og pensle med egg |
6
|
Stek ved 200 °C i ca. 12 min. eller til de begynner å bli gylden |