Pinjatakake
Pinjatakake

Pinjatakake

Det er alltid gøy å servere en kake som overrasker! Pinjatakake er fylt med godsaker i midten som renner ut når du skjærer i kaken. Det er enklere å få til enn du kanskje tror


Middels


Lenke kopiert!

Steg for steg

Ingredienser

Kakebunn

500 g sukker
500 g smør eller margarin
8 egg
500 g Møllerens Hvetemel siktet
2 ss bakepulver
2 ss vaniljesukker

Smørkrem

500g melis
250 g mykt smør
1/4 dl melk
2 ts vaniljesukker
50g kakao

Slik gjør du

Kakebunn

1
Pisk sukker og smør godt i en kjøkkenmaskin til det er hvitt, lett og luftig
2
Bland de tørre ingredienser. Vend inn i smør-og sukkerblandingen vekselvis med eggene, bland godt for hver gang
3
Fordel røren i 2 smurte kakeformer på ca. 22 cm og stek kakene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 30 min (avhengig av ovn).

Smørkrem

4
Pisk alle ingredienser til en lett og luftig krem
5
Del kakebunnene i 2 horisontalt og skjær ut rundinger på 12-15 cm på 2 av bunnene
6
Start med å legge en hel bunn på et fat. Smør utover smørkremen og legg de 2 utskårne bunner over, bruk smørkrem mellom hvert lag
7
Fyll på 2 store poser (ca. 350g) non stop, smarties i hullet til det er fylt helt opp til kanten. Legg den siste hele bunnen på toppen som et lokk
8
Smør kaken på siden og toppen med et jevnt lag smørkrem og pynt eventuelt med strøssel

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Cake Pops

Cake Pops

Enkel

Festkake

Festkake

Enkel

Flaggkake

Flaggkake

Middels

17. mai Brownies

17. mai Brownies

20 - 40

Enkel