Grove pizzasnurrer
Grove pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer

Bruk Møllerens Kornbrødblanding som utgangspunkt og lag grove pizzasnurrer. Disse passer godt til å ta med som niste på tur, i matboksen på skole/jobb eller som et enkelt og sunt lite måltid før barna skal på trening


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Steg for steg

Ingredienser

1 pk Møllerens Kornbrød

Tips

Møllerens øvrige hjemmebaktblandinger kan også brukes. Bruk Brødskalaen når du velger grovhet

1 pk gjær (fersk eller tørr)
6 dl vann

Fyll:

1 pk smårettskinke eller 2 pk påleggsskinke (som kuttes opp i biter)

Tips

Bruk det fyllet du ønsker, pølsebiter, pesto, kjøttsaus, fetaost og spinat o.l.

1 glass pizzasaus
1 pk revet ost

Slik gjør du

1
Følg anvisningen på pakken
2
Deigen kjevles ut til en firkant på ca. 35 x 60 cm, smør så sausen over, men la det være en tynn stripe på den ene langsiden uten saus. Denne pensler du med vann (festes bedre sammen ved rulling)
3
Ha på skinke og revet ost
4
Deigen rulles sammen og skjæres i ca. 2 cm tykke skiver. Legges så på en papirkledd plate

Heving

Heves i ca. 35 - 40 min

5
Dryss evt. litt revet ost over til slutt

Steking

Stekes på 200 °C i ca. 10 - 12 min


Grovhet

Dette produktet er 36% grovt

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Brytebrød

Brytebrød

Over 60

Enkel

Grove brødpinner

Grove brødpinner

Over 60

Enkel

Italiensk pizza på grillen

Italiensk pizza på grillen

40 - 60

Middels

Pizza bianca

Pizza bianca

40 - 60

Enkel