Grove müslibriks
Grove müslibriks

Grove müslibriks

Smakfulle müslibriks er en sikker vinner både i matpakken og på tur. Den tørkede frukten gjør at briksene holder seg saftige i sekken. De grove briksene metter godt, og den tørkede frukten og nøttene gir god energi. Oppskriften gir 20 müslibriks


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pk Møllerens Havrebrød
5 dl vann
100 g smør
50 g honning
1/2 pk gjær
500 g miks av tørket frukt, rosiner, nøtter, frø og kjerner

Slik gjør du

1
Elt alle ingrediensene sammen til en smidig deig, ca. 10 min. La deigen hvile i 15 min
2
Kjevle deigen ut til et rektangel på 20 x 40 cm. Dryss eventuelt med frø (sesam) og kutt opp i 20 biter (2 x 10 stk.)
3
Sett briksene på en bakepapirkledd bakeplate og la de heve lunt og tildekket i ca. 60 min eller til de har fått dobbel størrelse
4
Stek briksene ved 220 °C midt i ovnen i 15-20 min eller til de er gylne (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter

Grove pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer

Over 60

Enkel

Havrebar

Havrebar

40 - 60

Enkel