Havrebar
Havrebar

Havrebar

Havrebar er perfekt som et lite mellommåltid, i tursekken eller før/etter trening. Et sunt og godt alternativ til energi i hverdagen


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

450 g Urkraft Havregryn lettkokte
300 g smør
120 g honning (eller sirup)
75 g sukker

Slik gjør du

1
Smør, honning (eller sirup) og sukker smeltes i en kjele og kokes i 1 min
2
Havregryn tilsettes og alt røres godt sammen
3
Blandingen fordeles i en liten langpanne (20x30 cm) bekledt med bakepapir
4
Stek blandingen ved 150 °C i ca. 20 min
5
Etter steking, avkjøl før du skjærer opp i passe biter

Tips

Oppskriften kan gjerne tilsettes, frø, nøtter, sjokolade eller tørket frukt


Tips

Havrebar kalles også flapjack 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften