Grov middagspai, glutenfri
Grov middagspai, glutenfri

Grov middagspai, glutenfri

Pai er en enkel og sunn middagsrett, som kan toppes med dine favoritter. Her er oppskriften på en grov glutenfri paibunn.


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

200 g Møllerens Grov Melblanding, glutenfri
100 g smør eller margarin

Tips til fyll

4 egg
2 dl melk
krydder: oregano, salt og pepper
1 paprika, i skiver
1 rødløk
200 g skinke / kylling

Slik gjør du

1
Smuldre smøret ut i melet og elt deigen godt sammen
2
Pakk deigen i plast og la den hvile på kjøl i ca. 30 min.
3
Kjevle deigen ut på et godt melstrødd bord (bruk gjerne Møllerens Fin Melblanding)
4
Ha deigen over i en smurt paiform på ca. 22-24 cm. Trykk deigen godt inn langs kanten og prikk bunnen med en gaffel
5
Lag fyllet: Pisk sammen egg, melk og krydder i en bolle. Tilsett ønsket grønnsaker og kjøtt
6
Ha fyllet i paibunnen og stek paien nederst i ovnen ved 150°C i 45-60 min. avhengig av ovn

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter