Hamburger- og pølsebrød, glutenfri
Hjemmelaget hamburger - og pølsebrød løfter grillmåltidet til nye høyder. Denne oppskriften gir 10 smakfulle brød
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
450 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
50 g | sukker |
3,5 dl | vann |
50 g | smeltet smør |
1 | egg |
1 pk | tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i godt lunkent vann (35 - 40 °C), tilsett resten av ingrediensene og elt deigen godt sammen |
2
|
Del deigen i ca. 10 biter som formes til hamburger- eller pølsebrød |
3
|
Pensle med vann og dekorer gjerne med sesamfrø |
4
|
La deigen heve lunt og tildekket i 45 - 60 min eller til de har dobbel størrelse |
5
|
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min eller til de har gyllen farge (avhengig av ovn) |
Server med ditt favoritt tilbehør. Vel bekomme! |
|
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Focaccia med feta og urter, glutenfri
Over 60
Enkel
Grov pizzabunn, glutenfri
Over 60
Enkel
Landbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Pizzabunn, glutenfri
Over 60
Middels