Hamburger- og pølsebrød, glutenfri
Hamburger- og pølsebrød, glutenfri

Hamburger- og pølsebrød, glutenfri

Hjemmelaget hamburger - og pølsebrød løfter grillmåltidet til nye høyder. Denne oppskriften gir 10 smakfulle brød


Over 60

Middels


Lenke kopiert!

Ingredienser

450 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
50 g sukker
3,5 dl vann
50 g smeltet smør
1 egg
1 pk tørrgjær eller 1/2 pk fersk gjær

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i godt lunkent vann (35 - 40 °C), tilsett resten av ingrediensene og elt deigen godt sammen
2
Del deigen i ca. 10 biter som formes til hamburger- eller pølsebrød
3
Pensle med vann og dekorer gjerne med sesamfrø
4
La deigen heve lunt og tildekket i 45 - 60 min eller til de har dobbel størrelse
5
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min eller til de har gyllen farge (avhengig av ovn)

Server med ditt favoritt tilbehør. Vel bekomme!

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter