Focaccia med feta og urter, glutenfri
Focaccia med feta og urter, glutenfri

Focaccia med feta og urter, glutenfri

Focaccia er det perfekte tilbehøret til supper, tapas og grillmat


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

350 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
3,5 dl vann, lunkent
1 pk tørrgjær eller 1/2 pakke fersk gjær
2 ss olje
2 ts salt
2 ss honning (kan sløyfes, men gir smak og farge til focacciaen)

Topping

rosmarin
cherrytomat
fetaost
olivenolje

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i godt lunkent vann
2
Tilsett resten av ingrediensene og elt deigen i 3 - 4 min
3
Smør en liten langpanne med olje
4
Ha deigen i langpannen og trykk den ut til kantene
5
Ha olivenolje, rosmarin, cherrytomater og fetaost på toppen
6
La focacciaen heve lunt og tildekket i ca. 60 min, eller til dobbel størrelse
7
Ha litt grovt salt på toppen og stek focacciaen på 200 °C midt i ovnen i ca. 20 min til den får en fin gyllen farge

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter