Middagspannekaker, glutenfri
Middagspannekaker, glutenfri

Middagspannekaker, glutenfri

Pannekaker er en middagsfavoritt hos både store og små. Denne oppskriften er laget med Møllerens Grov melblanding, og gir smakfulle pannekaker som metter.


20 - 40

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

200 g Møllerens Grov Melblanding, glutenfri
100 g smør eller margarin
50 g sukker
4 egg
1 ts salt
6 dl vann

Tips

Om du tåler gluten kan du også prøve DENNE oppskriften.

Slik gjør du

1
Bland alle ingrediensene sammen til en jevn røre
2
Stek pannekakene på en godt varm stekepanne til de blir gylne på hver side

Tips

Se tips til steking av pannekaker HER

3
Server pannekakene med ønsket fyll

Prøv også gratinerte pannekaker:

Ferdigstekte pannekaker fylles med ønsket fyll, brett de som små konvolutter og topp med ost. Stek på 200°C i 8-10 min., til osten er smeltet.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften