Pizzabunn, glutenfri
Pizzabunn, glutenfri

Pizzabunn, glutenfri

Om du ikke kan spise gluten, men gjerne ønsker å servere velsmakende pizza, prøv gjerne vår pizzabunn som er glutenfri


Over 60

Middels


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pose Møllerens Pizzabunn, glutenfri
1 pk gjær
2,5 dl lunkent vann (ca. 38 °C)
2 ss olje

Slik gjør du

1
Tøm innholdet i posen med pizzafyll, gjær, lunkent vann og olje i en bakebolle
2
Elt deigen i 3 - 5 min. i kjøkkenmaskin eller rør godt sammen for hånd (bruk en slikkepott for å unngå at pulveret setter seg i bunnen)
3
Kjevle deigen ut på et bakepapir ca. 30 x 30 cm og legg den på et stekebrett. Legg på ønsket pizzafyll (f.eks. saus, skinke, ost)
4
Hev under plast/ kjøkkenhåndkle i 20-30 min
5
Stek pizzaen ved 225 °C på midterste rille i 17 – 20 min. avhengig av ovn

Tips

For å få en ekstra sprø pizzabunn benytter du en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du skyver pizzaen over på pizzasteinen. Behold bakepapiret på. Du kan også forvarme et stekebrett i ovnen 

6
Avkjøl pizzaen på rist

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter