Pizzabunn, glutenfri
Om du ikke kan spise gluten, men gjerne ønsker å servere velsmakende pizza, prøv gjerne vår pizzabunn som er glutenfri
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pose | Møllerens Pizzabunn, glutenfri |
1 pk | gjær |
2,5 dl | lunkent vann (ca. 38 °C) |
2 ss | olje |
Slik gjør du
1
|
Tøm innholdet i posen med pizzafyll, gjær, lunkent vann og olje i en bakebolle |
2
|
Elt deigen i 3 - 5 min. i kjøkkenmaskin eller rør godt sammen for hånd (bruk en slikkepott for å unngå at pulveret setter seg i bunnen) |
3
|
Kjevle deigen ut på et bakepapir ca. 30 x 30 cm og legg den på et stekebrett. Legg på ønsket pizzafyll (f.eks. saus, skinke, ost) |
4
|
Hev under plast/ kjøkkenhåndkle i 20-30 min |
5
|
Stek pizzaen ved 225 °C på midterste rille i 17 – 20 min. avhengig av ovn |
For å få en ekstra sprø pizzabunn benytter du en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du skyver pizzaen over på pizzasteinen. Behold bakepapiret på. Du kan også forvarme et stekebrett i ovnen |
|
6
|
Avkjøl pizzaen på rist |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Focaccia med feta og urter, glutenfri
Over 60
Enkel
Grov pizzabunn, glutenfri
Over 60
Enkel
Grove horn, glutenfri
Over 60
Enkel
Hamburger- og pølsebrød, glutenfri
Over 60
Middels