Møllerens Brownies
Møllerens Brownies i en ny og enda bedre versjon - enda seigere og enda mer fudgy. Fortsatt den gode smaken og fortsatt nok til alle
Hele 7 av 10 foretrekker en seig og fudgy Brownie, derfor har vi gjort Møllerens Brownies enda seigere og enda mer fudgy. Dette gir en helt unik konsistens og smak.
Sjokoladesmaken er fortsatt like fyldig og perfekt balansert med små hint av søt vanilje og dyp sødme. Bare tilsett ferske egg og godt smør og du vil få norges beste og mest fudgy Brownie – det synes vi hvertfall.
Og du, vi har også gjort tilberedningen tydeligere bl.a. med egen tilberedning hvis du ønsker å bare lage halve posen.
Fremgangsmåte
1
|
Sett ovnen på 175 °C |
2
|
Tøm kakeblandingen i en bolle og tilsett 1 dl vann, 2 egg og 150 g smeltet smør/margarin. Rør godt sammen til massen begynner å bli seig. Fordel røren jevnt i en smurt eller bakepapirkledd langpanne ca. 20 x 40 cm. Bruk en slikkepott fuktet med vann eller en varm kniv, da er det lettere å få kaken utover i formen |
3
|
Stek kaken midt i ovnen i ca. 20 min. Kaken må ikke stekes for lenge, for da blir den hard. Avkjøl i formen, gjerne i kjøleskap, da blir brownien ekstra seig og fudgy |
Ingredienser
Allergener uthevet
Melis, sukker, hvetemel, kakao, vaniljesukker (potetstivelse, vaniljearoma), salt, hevemiddel (E450, E500, E341).
Kan inneholde spor av Egg, Melk
Næringsinnhold pr. 100g
Trykk på verdi for å lese mer
Oppbevaring
UTZ Sertifisert
Oppskrifter med Møllerens Brownies
17. mai Brownies
20 - 40
Enkel
Brownieboller
Enkel
Brownie petit
Over 60
Enkel
Brownie pavlova
Over 60
Middels
Julenissebrownies
20 - 40
Enkel
Rocky road brownie
20 - 40
Enkel
Brownies med appelsin
20 - 40
Enkel
Brownies med Sarah Bernard krem
20 - 40
Enkel