Møllerens Brownies

Møllerens Brownies

Møllerens Brownies i en ny og enda bedre versjon - enda seigere og enda mer fudgy. Fortsatt den gode smaken og fortsatt nok til alle

Hele 7 av 10 foretrekker en seig og fudgy Brownie, derfor har vi gjort Møllerens Brownies enda seigere og enda mer fudgy. Dette gir en helt unik konsistens og smak.

Sjokoladesmaken er fortsatt like fyldig og perfekt balansert med små hint av søt vanilje og dyp sødme. Bare tilsett ferske egg og godt smør og du vil få norges beste og mest fudgy Brownie – det synes vi hvertfall.

 

Og du, vi har også gjort tilberedningen tydeligere bl.a. med egen tilberedning hvis du ønsker å bare lage halve posen.

 

Fremgangsmåte

1

Sett ovnen på 175 °C

2

Tøm kakeblandingen i en bolle og tilsett 1 dl vann, 2 egg og 150 g smeltet smør/margarin. Rør godt sammen til massen begynner å bli seig. Fordel røren jevnt i en smurt eller bakepapirkledd langpanne ca. 20 x 40 cm. Bruk en slikkepott fuktet med vann eller en varm kniv, da er det lettere å få kaken utover i formen

3

Stek kaken midt i ovnen i ca. 20 min. Kaken må ikke stekes for lenge, for da blir den hard. Avkjøl i formen, gjerne i kjøleskap, da blir brownien ekstra seig og fudgy

Ingredienser

Allergener uthevet

Melis, sukker, hvetemel, kakao, vaniljesukker (potetstivelse, vaniljearoma), salt, hevemiddel (E450, E500, E341).

Kan inneholde spor av Egg, Melk

Oppbevaring

UTZ Sertifisert

Les mer »

Produkttips!

Ønsker du å lage halve posen? Mål opp ca. 500 g (halve posen), tilsett 0,5 dl vann, 1 egg og 75 g smør

Oppskrifter med Møllerens Brownies

17. mai Brownies

17. mai Brownies

20 - 40

Enkel

Brownie petit

Brownie petit

Over 60

Enkel

Brownie pavlova

Brownie pavlova

Over 60

Middels

Julenissebrownies

Julenissebrownies

20 - 40

Enkel

Rocky road brownie

Rocky road brownie

20 - 40

Enkel

Brownies med appelsin

Brownies med appelsin

20 - 40

Enkel

Fast hyllevare hos:


rema
oda