Brownie pavlova
Pavlova er det mange som holder som sin favorittkake til fest. Vår bakermester har laget en eksklusiv variant hvor kakebunnen er en kombinasjon av brownie og marengs. Denne smaker fantastisk!
Over 60
Middels
Lenke kopiert!
Ingredienser
1 pk | Møllerens Brownies |
150 g | smeltet smør |
2 stk | egg |
1 dl | vann |
4 | eggehviter |
200 g | sukker |
vaniljekrem | |
frukt og bær |
Slik gjør du
1
|
Lag Møllerens Brownierøre som angitt på pakningen |
2
|
Fordel brownierøren i to 24 cm kakeformer, med papir i bunnen |
3
|
Stek den ene brownien på 175 °C i 20 min |
4
|
Mens brownien steker pisk marengs av eggehviter og sukker: Pisk eggehvitene stive, tilsett sukker litt om gangen mens du pisker |
5
|
Fordel ferdig pisket marengs over den ustekte brownien, og stek ved 180 °C i ca. 25 min |
6
|
La kakebunnene avkjøle når de er ferdig stekt |
7
|
Etter avkjøling legges et godt lag med vaniljekrem på browniesbunnen. Plasser så brownies- og pavlovabunnen over og pynt med frukt og bær etter ønske |
|