Brownies med Sarah Bernard krem
Brownies med Sarah Bernard krem

Brownies med Sarah Bernard krem

For sjokoladeelskere som liker masse sjokolade og skikkelig sjokoladekrem


20 - 40

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

Bunn

1 pk Møllerens Brownies
smør 150 g
2 stk egg
1 dl vann

Krem

6 dl kremfløte
120 g mørk kokesjokolade

Slik gjør du

Bunn

1
Følg fremgangsmåten på pakken, stek ved 175 °C i ca. 20 min og avkjøles helt

Krem

2
Kok opp kremfløten i en gryte (pass på, fløten koker raskt opp og kan koke over)
3
Rør sjokoladen ut i den kokende fløten og la det få et oppkok etter at sjokolader er smeltet
4
Hell røren i en skål og la den stå i kjøleskapet til den er helt kald
5
Pisk røren opp som vanlig

Servering

6
Skjær kaken i serveringsstykker
7
Fordel kremen over, eller del stykkene i to på langs og ha krem i midten og på toppen
8
Pynt gjerne med revet sjokolade

Tips

Server litt friske bær til eller lag en bærsaus av rørte bær

Produkter du kan benytte til denne oppskriften