Brownie petit
Den seige og saftige browniekaken er manges favoritt. Vi foreslår å lage små biter av kaken, og toppe disse med nydelig sjokoladekrem og bær
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Steg for steg
Ingredienser
1 pose | Møllerens Brownies |
150 g | smør |
2 stk | egg |
1 dl | vann |
120 g | sjokolade (etter eget ønske) |
6 dl | kremfløte |
Slik gjør du
Krem (Sarah Bernard) |
|
1
|
Kok opp kremfløte (vær forsiktig da kremfløten koker fort opp) |
2
|
Rør ut sjokoladen i kremfløten og la blandingen få et oppkok |
3
|
Hell blandingen i en skål og sett den i kjøl til den er helt kald. Dette tar ca. 4-5 timer (kan gjerne lages dagen før) |
Brownie |
|
4
|
Lag brownie som beskrevet på posen og avkjøl denne |
5
|
Stikk ut små rundinger av browniekaken, passe diameter er 4-5 cm |
Brownie petit |
|
6
|
Pisk opp kremen du har laget, til den er stiv. Sprøyt kremen på hver brownie ( (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen) |
7
|
Pynt med et bringebær og eventuelt litt smeltet hvit sjokolade over |
Etter at du har stukket ut rundinger fra browniekaken har du gjerne litt rester. Disse kan du bruke til å lage Browniekuler (se bilde nedenfor). Du blander restene sammen med litt bringebær syltetøy og former de til runde kuler. Dypp disse i smeltet sjokolade, og sett de til avkjøling |
|