Brownie petit
Brownie petit

Brownie petit

Den seige og saftige browniekaken er manges favoritt. Vi foreslår å lage små biter av kaken, og toppe disse med nydelig sjokoladekrem og bær


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Steg for steg

Ingredienser

1 pose Møllerens Brownies
150 g smør
2 stk egg
1 dl vann
120 g sjokolade (etter eget ønske)
6 dl kremfløte

Slik gjør du

Krem (Sarah Bernard)

1
Kok opp kremfløte (vær forsiktig da kremfløten koker fort opp)
2
Rør ut sjokoladen i kremfløten og la blandingen få et oppkok
3
Hell blandingen i en skål og sett den i kjøl til den er helt kald. Dette tar ca. 4-5 timer (kan gjerne lages dagen før)

Brownie

4
Lag brownie som beskrevet på posen og avkjøl denne
5
Stikk ut små rundinger av browniekaken, passe diameter er 4-5 cm

Brownie petit

6
Pisk opp kremen du har laget, til den er stiv. Sprøyt kremen på hver brownie ( (benytt gjerne en sprøytepose som har en stjernetyll i sprøyteåpningen)
7
Pynt med et bringebær og eventuelt litt smeltet hvit sjokolade over

Tips

Etter at du har stukket ut rundinger fra browniekaken har du gjerne litt rester. Disse kan du bruke til å lage Browniekuler (se bilde nedenfor). Du blander restene sammen med litt bringebær syltetøy og former de til runde kuler. Dypp disse i smeltet sjokolade, og sett de til avkjøling

Browniekule

Produkter du kan benytte til denne oppskriften