Skillingsboller, glutenfri
Skillingsboller, glutenfri

Skillingsboller, glutenfri

Finnes det noe bedre enn nybakte skillingsboller... Prøv vår glutenfrie oppskrift


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

450 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
3 dl godt lunkent vann
100 g sukker
50 g smeltet smør
50 g fersk gjær eller 1 pk tørrgjær
1 egg
1 ts salt

Fyll

smeltet smør
sukker
kanel

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i lunkent vann, og ha den sammen med resten av ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Elt deigen i 5 min
2
La deigen hvile 10 min før du kjevler den forsiktig ut til størrelsen på en langpanne
3
Pensle deigen med rikelig smeltet smør, og dryss kanel og sukker over
4
Rull deigen til en pølse, og skjær opp ca. 12 skillingsboller som settes på en plate med bakepapir
5
La skillingsbollene heve lunt og tildekket 45-60 min
6
Dryss med sukker på toppen av skillingsbollene, og stek dem ved 220°C i 12-15 min til de er gylne (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter