Boller, glutenfri
Boller, glutenfri

Boller, glutenfri

Om du ikke kan spise gluten, men gjerne ønsker å servere velsmakende bakevarer, prøv våre boller som er uten gluten


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

1 pose Møllerens Boller, glutenfri
2,5 dl lunket vann
1 pk gjær
100 g smeltet smør

Slik gjør du

1
Ha bolleblanding, lunket vann, gjær og smeltet smør i en kjøkkenmaskin og elt deigen i en kjøkkenmaskin i 2-3 min
2
Del deigen i 10 biter som du former til boller og setter på en bakeplate
3
Sett ovnen på 30 °C og la bollene heve tildekket i ovnen i ca. 60 min eller til de har fått dobbel størrelse (tørrgjær kan ta litt lengre tid enn fersk gjær)
4
Stek bollene ved 220 °C på midterste rille i ca. 12-14 min (avhengig av ovn) eller til de er gylne (varmluft ved 210 °C i 8-10 min)

Tips

Dersom du ikke har melkeallergi, anbefaler vi å pensle bollene med melk eller laktosefri melk rett etter de kommer ut av ovnen, da blir de gylne og myke


Tips

Tilsett gjerne rosiner, hakkede nøtter eller annet i deigen

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter