Landbrød, glutenfri
Et lyst og luftig brød som passer godt til frokostbordet, supper eller grillmat.
Over 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
350 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
3,5 dl | lunkent vann |
25 g | fersk gjær eller tørrgjær |
2 ts | sukker |
2 ts | salt |
Bland gjerne inn frø og kjerner i deigen. |
|
Du kan også lage 12 rundstykker av deigen, disse stekes i ca. 20 min. |
Slik gjør du
1
|
Rør gjæren ut i lunkent vann |
2
|
Ha gjærblandingen i en kjøkkenmaskin eller bakebolle med de andre ingrediensene |
3
|
Elt deigen i ca. 5 min |
4
|
Form deigen til et brød og plasser den på et stekebrett |
5
|
La brødet heve lunt og tildekket i 45 - 60 min, eller til dobbel størrelse |
6
|
Stek brødet midt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min (avhengig av ovn) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Lignende oppskrifter
Enkelt grovbrød, glutenfri
Over 60
Enkel
Focaccia med feta og urter, glutenfri
Over 60
Enkel
Ostebriks, glutenfri
Enkel
Scones, glutenfri
20 - 40
Enkel