Landbrød, glutenfri
Landbrød, glutenfri

Landbrød, glutenfri

Et lyst og luftig brød som passer godt til frokostbordet, supper eller grillmat.


Over 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

350 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
3,5 dl lunkent vann
25 g fersk gjær eller tørrgjær
2 ts sukker
2 ts salt

Tips

Bland gjerne inn frø og kjerner i deigen.


Tips

Du kan også lage 12 rundstykker av deigen, disse stekes i ca. 20 min.

Slik gjør du

1
Rør gjæren ut i lunkent vann
2
Ha gjærblandingen i en kjøkkenmaskin eller bakebolle med de andre ingrediensene
3
Elt deigen i ca. 5 min
4
Form deigen til et brød og plasser den på et stekebrett
5
La brødet heve lunt og tildekket i 45 - 60 min, eller til dobbel størrelse
6
Stek brødet midt i ovnen på 200 °C i ca. 30 min (avhengig av ovn)

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter