Marsipankake, glutenfri
Marsipankake, glutenfri

Marsipankake, glutenfri

Marsipankake er en klassiker til en hver feiring og fest. Her får du oppskriften på en glutenfri marsipankake


40 - 60

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

150 g Møllerens Fin Melblanding, glutenfri
150 g sukkker
4 stk egg
1 ts bakepulver
ønsket fyll
marsipan

Tips

Marsipankake smaker godt fylt med kremfløte, vaniljekrem og syltetøy

Slik gjør du

1
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis
2
Sikt sammen fin melblanding og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisblandingen. Ikke rør for mye, det skal bare akkurat være blandet
3
Smør en kakeform på 24 cm, dryss evt. kantene med fin melblanding. Hell i røren
4
Stek kakebunnen på 200°C i 30-35 min på nederste rille
5
Avkjølt kakebunn deles opp i ønsket antall lag
6
Fyll hvert lag med ønsket fyll, før kaken dekkes med et marsipanlokk av utkjevlet marsipan

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter