Sjokoladekake, glutenfri
Glutenfri sjokoladekake, enkel og god. Prøv da vel!
40 - 60
Enkel
Lenke kopiert!
Ingredienser
250 g | Møllerens Fin Melblanding, glutenfri |
250 g | sukker |
2,5 dl | olje |
4 | egg |
2 ss | kakao |
2 ts | bakepulver |
2 ts | vaniljesukker |
Ostekrem glasur |
|
200 g | kremost naturell |
100 g | mykt smør |
500 g | melis |
50 g | kakao |
Slik gjør du
1
|
Bland alle ingrediensene sammen og hell røren i en smurt kakeform med diameter 22 - 24 cm |
2
|
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 45 min (avhengig av ovn) |
Ostekrem glasur |
|
3
|
Bland alle ingrediensene sammen og pisk i 10 min |
4
|
Smør utover kaken når kaken er avkjølt |