Byggotto med chorizo og spinat
Byggotto med chorizo og spinat

Byggotto med chorizo og spinat

Byggotto er en smakfull vri på risotto. Prøv denne smakfulle kremet byggotto med chorizo og spinat. Oppskriften gir 4 porsjoner.


20 - 40

Enkel


Lenke kopiert!

Ingredienser

3 dl Møllerens Byggryn hele
2 stk sjalottløk
2 ss olivenolje
1,5 dl eplejuice
5 dl hønsekraft
1 dl revet parmesan
150 g chorizo
150 g spinat
2 ss smør

Slik gjør du

1
Del chorizo og spinat i biter, og sett til side
2
Finhakk sjalottløk og fres den blank i olivenolje
3
Tilsett byggrynene og rør godt rundt
4
Hell i eplejuice, la det koke til det meste av væsken har fordampet
5
Tilsett buljong og la det hele småkoke under sporadisk omrøring til grynene er kokt i ca 25 min
6
Rør inn 2 ss smør og revet permesan. Smak til med salt og pepper
7
Stek chorizo og spinat lett, rør den så inn i byggottoen. Server straks med litt ekstra revet parmesan på toppen

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Lignende oppskrifter